Everything about mekap iş ayakkabısı

Wiki Article

İşçilerin typical hayatta kullandıkları ayakkabılarını işyerlerinde kullanmaları uygun değildir. Bazı kadın ve erkek iş çiler sokakta giyilmeyecek kadar eskimiş ayakkabılarını işyerinde giymeyi tercih ederler. Ancak bu durum bir çAlright iş kazasına neden olur.

S2 iş ayakkabıları ise su geçirmez özellikleri nedeniyle inşaat sahaları, tarım alanları ve gıda işleme tesisleri gibi nemli veya sıvıların bulunduğu ortamlarda sıklıkla kullanılır.

İlgili ayakkabılar düşen ağır nesnelere karşı ayakları koruyarak güvenliği artworkırır. Bu şekilde potansiyel kazalara karşı tedbir alınmış olur.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Kaynak işlemleri sırasında oluşabilecek yanıcı ve aşındırıcı maddeler ayakkabı üzerinde ciddi hasarlara neden olabilir.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı verilir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

"P" normalına sahip iş güvenliği ayakkabıları, genellikle aşağıdaki özelliklere sahip olur:

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Diğer bir mekap iş ayakkabısı modeli ise suya dayanıklı olanlarıdır. Bu ayakkabılar, dış etkenlere karşı koruma sağlayarak, su geçirmez özellikleri sayesinde çeşitli hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilir.

Ayak sağlığınız şakaya iş ayakkabısı tabanlık gelmez. Karşınızda ortopedik tabanıyla ayağınızı dört noktadan destekleyerek uzun saatler ayakta geçirmenizi sağlayacak olan Ki..

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Teri emen astarı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı ideal seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici iş ayakkabısı yds ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila 47 numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı base iş ayakkabısı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page